Acties

Yoga in het bos!

Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Vanaf april gaan we iedere zaterdag het Driebergse Bos in voor leuke energieke yogalessen! Verzamelen doen we om 9:45 uur bij Traaij 295 tegenover restaurant klein Zwitserland. De les duurt van 10:00 tot 11:15 uur. Na de les lopen we terug naar het verzamelpunt. Alle kinderen zijn van 4 t/m 12 jaar zijn welkom, met of zonder yoga ervaring. Zorg voor een (yoga)mat of groot laken, een klein kussentje en voldoende laagjes kleding. Aanmelden kan door een email te sturen naar info@lr4kids.nl. Leuk om te weten: yogaschool Vionté geeft op hetzelfde moment yoga in het bos aan volwassenen. Zo kan je zelf ook genieten van een heerlijke yogales in de natuur, terwijl je kind(eren) verderop (in het zicht en met voldoende afstand zodat we elkaar niet storen) ook genieten en plezier maken met yoga! Kijk op www.vionte.nl voor meer informatie voor de yoga voor volwassenen.

Proefles yoga in mei voor de helft van de prijs!

Kom na de meivakantie genieten van een leuke speelse proefles op yogaschool Vionté voor kinderen van 5 t/m 9 jaar voor slechts €6,50! De lessen zijn voor kinderen die het fijn vinden om met zijn of haar lichaam bezig te zijn; krachtiger willen worden, meer flexibiliteit en balans willen ontwikkelen. Naast levensvreugde ervaren kinderen innerlijke rust, harmonie en ontspanning. Hier mag je echt zijn wie jij bent! Iedere les bestaat uit een aantal rituelen met een vaste lesopbouw van gronden (aanwezigheid), opwarmen (flexibiliteit), houdingen (kracht), samenspel (verbinding), ademen (energie) en mediteren (ontspannen). We werken in kleine groepen van maximaal 9 kinderen. Dus meld je kind snel aan voor een proefles want vol=vol!

Hoe verloopt de training mindfulness

Vul het contactformulier in. LR4Kids zal na ontvangst van uw mail zo spoedig mogelijk persoonlijk contact met u opnemen. Blijkt de training mindfulness iets voor uw kind te zijn dan zal er een intakegesprek ingepland worden.

Het is tijd voor een persoonlijk intake gesprek met de mindfulness trainer. Dit gesprek duurt zo’n 30 minuten. Zowel ouders/verzorgers als het kind die de training gaat volgen dienen hierbij aanwezig te zijn. Hierin leert de trainer uw kind graag kennen. De training wordt doorgenomen en de planning wordt gemaakt.

Acht weken lang volgt uw kind de training mindfulness volgens de Methode Eline Snel. Na iedere les krijgt u een mail met informatie over de training en wat u thuis kunt doen om de positieve effecten van de training te versterken.

Hoe verlopen de yogalessen

Vul het contactformulier in. LR4Kids zal na ontvangst van uw mail zo spoedig mogelijk persoonlijk contact met u opnemen. Wilt uw kind yoga volgen dan kan hij/zij op ieder moment dat er plek is starten. 

Alle schoolweken (regio Midden-Nederland) kan uw kind yogalessen volgen op yogaschool Vionté in Driebergen-Rijsenburg. Iedere eerste van de maand ontvangt u een nieuwsbrief met informatie over de lessen en tips voor thuis.

In juni elke zaterdag van 10:00 t/m 11:15 uur kunnen kinderen genieten van een heerlijke en speelse buitenyogales. En dat voor een zacht prijsje van slechts €10,-! Meld je kind aan door een mailtje te sturen naar info@lr4kids.nl. Zelf ook zin om een yogales te volgen? Dat kan! Mijn collega’s van yogaschool Vionte geven iedere zaterdag om dezelfde tijd een heerlijke yogales voor volwassenen. Ga naar www.vionte.nl voor meer informatie.