Yoga

Yoga heeft een bewezen positieve uitwerking op…

Kracht

Krachtiger voelen in hoofd, hart en lichaam.

Balans

Verbeterde stabiliteit en evenwicht.

Focus

Vergrootte focus en concentratie

Creativiteit

Versterkt positief en creatief denken.

Conditie

Je kind voelt zich energieker en fitter

Flexibiliteit

Je kind zal een stuk leniger zijn door de lessen.

Zelfvertrouwen

Zekerder zijn en durven je eigen unieke zelf te zijn.

Innerlijke rust

Meer ontspanning en harmonie ervaren.

Wat is yoga?

Yoga is het verbinden van de lichamelijke, geestelijke, mentale en spirituele elementen van het leven. Yoga is een filosofie waarbinnen lichaam en geest gezien worden als eenheid. Yoga kent vele vormen, waarvan Hatha de basis vormt. Het is de meest lichamelijke vorm van yoga. Dieren zijn de voornaamste inspiratiebron voor de yogahoudingen. 

Kinderyoga bestaat uit gronden, opwarmen, houdingen, samenspel, ademen en mediteren. Hatha vormt de basis. De energieke oefeningen zijn gericht op het verbeteren van kracht en conditie. Yoga leert het kind ervaren hoe het is om verbonden te zijn met zijn of haar lichaam. Het leert vanuit een stuk bewustwording innerlijke rust te ervaren.

Yoga ontspant lichaam en geest, wat concentratie, slaapkwaliteit en zelfvertrouwen verhoogt. Het kind ervaart een verhoogt gevoel van tevredenheid in zichzelf en kan beter omgaan met prikkels van buitenaf.

Klik op Trainingen & Lessen en meld uw kind aan voor de krachtige energieke yogalessen van LR4Kids voor kinderen van 4 t/m 8 jaar.